Ти, моя любов, истинска далечна...
Ти, моя любов, мечтана и вечна!
Ти, моя любов, близко сърдечна!?
Ти, моя любов... Разпръсната,
в небесата на земята наша.
Теб искам аз да възхвалявам.
И теб в сърцето и душата
вечно да създавам.
Теб, моя любов, мечтана...
Любов чистосърдечна.
© Ангел Todos los derechos reservados