19 may 2009, 12:01

Ти помниш ли... 

  Poesía
616 0 2

Ти помниш ли какво си обещавахме,

когато под разцъфналите люляци

вървяхме двамата - единствени в света,

замаяни от толкоз много щастие.

Какво ли се прекърши вече в нас,

и кой ли ни  прокле пред Бога,

че тъй светът, насъскан срещу нас,

залива ни с нечовешка злоба.

Сега вървим - нарамили съдбата си,

наместо кръст към своята Голгота

и само стъпките ни в мъртва тишина

оттекват в своята самотност.

 

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??