26 ago 2020, 21:23

Ти само сън ли си 

  Poesía » De amor
903 6 11

Ти ще докоснеш

с пръсти гърба ми

ток ще премине през мене

Господи, колко съм искала,

туй да не е само

 в съня ми

С мойте усни твойте да стигна

в твойте очи да потъна...

Сън, лудият сън

не искам да свършва

защото само там

били сме с тебе щастливи.

© Румяна Щерева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??