Aug 26, 2020, 9:23 PM

Ти само сън ли си 

  Poetry » Love
904 6 11

Ти ще докоснеш

с пръсти гърба ми

ток ще премине през мене

Господи, колко съм искала,

туй да не е само

 в съня ми

С мойте усни твойте да стигна

в твойте очи да потъна...

Сън, лудият сън

не искам да свършва

защото само там

били сме с тебе щастливи.

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??