Ти щастие търсеше дълго...
и щом го намери не спря...
че имаш го ти не повярва...
и тъй не изправи глава...
след време реши да се върнеш...
с усмивка потегли назад...
и щом се завърна проплака...
отново остана сама...
© Андрей Андреев Todos los derechos reservados