25 oct 2007, 23:05

Ти си... 

  Poesía » De amor
1088 0 2

Знаеш ли - хубав си!

Мисля за теб всеки ден,

усмивката ти ме привлича,

в очите ти блестят искри.

Ти си всичко за мен,

слънце и луна, въздух и вода.

Не те продавам за нищо на света,

дори и да ми предлагат купища пари,

искам с мен да си само ти!!!

 

© Меглена Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??