Знаеш ли - хубав си!
Мисля за теб всеки ден,
усмивката ти ме привлича,
в очите ти блестят искри.
Ти си всичко за мен,
слънце и луна, въздух и вода.
Не те продавам за нищо на света,
дори и да ми предлагат купища пари,
© Меглена Стефанова Всички права запазени