25 окт. 2007 г., 23:05

Ти си... 

  Поэзия » Любовная
1089 0 2

Знаеш ли - хубав си!

Мисля за теб всеки ден,

усмивката ти ме привлича,

в очите ти блестят искри.

Ти си всичко за мен,

слънце и луна, въздух и вода.

Не те продавам за нищо на света,

дори и да ми предлагат купища пари,

искам с мен да си само ти!!!

 

© Меглена Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??