13 ago 2009, 12:59

Ти си 

  Poesía » De amor
1124 1 8

Ти си това, което иска душата,

ти си топлият лъч свтлина,

ти си моето спасение на земята,

ти си за мен единствен в света.

 

 

Ти си нежната ласка на моите дни,

ти си моето малко желание

да бъда една в твоите очи,

обичай ме и с мен остани.

 

 

Да бъдем едно в този зъл свят,

да слеем нашите топли сърца,

всеки с другия е много богат,

когато ни топли тя - Любовта.

 

© Мелинда Дейвис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??