13 авг. 2009 г., 12:59

Ти си 

  Поэзия » Любовная
1132 1 8

Ти си това, което иска душата,

ти си топлият лъч свтлина,

ти си моето спасение на земята,

ти си за мен единствен в света.

 

 

Ти си нежната ласка на моите дни,

ти си моето малко желание

да бъда една в твоите очи,

обичай ме и с мен остани.

 

 

Да бъдем едно в този зъл свят,

да слеем нашите топли сърца,

всеки с другия е много богат,

когато ни топли тя - Любовта.

 

© Мелинда Дейвис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??