9 abr 2007, 15:06

ТИ СИ ОТИДЕ 

  Poesía
666 0 1
  Навън е мрачно и вали.
Сълзи напират в моите очи:
за пореден път ме лъжеш ти 
и сърцето ми във миг разби.
Остави ме отчаяна, сама,
да плача във прегръдката зловеща на нощта.
Отиде ти при друга, по-добра 
и каза ми, че всичко е било лъжа.
Не се ядосвам, че отиде си от мен,
не съжалявам аз за никой ден.

Не мога само да си обясня
къде успях аз да сгреша.

За теб на всичко бях готова,
макар живота ми да бе отрова.
Уви, отиде си от мене ти 
и остави ме със моите мечти...

© Добромира Добрева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??