Apr 9, 2007, 3:06 PM

ТИ СИ ОТИДЕ 

  Poetry
641 0 1
  Навън е мрачно и вали.
Сълзи напират в моите очи:
за пореден път ме лъжеш ти 
и сърцето ми във миг разби.
Остави ме отчаяна, сама,
да плача във прегръдката зловеща на нощта.
Отиде ти при друга, по-добра 
и каза ми, че всичко е било лъжа.
Не се ядосвам, че отиде си от мен,
не съжалявам аз за никой ден.

Не мога само да си обясня
къде успях аз да сгреша.

За теб на всичко бях готова,
макар живота ми да бе отрова.
Уви, отиде си от мене ти 
и остави ме със моите мечти...

© Добромира Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??