17 sept 2009, 16:52

Ти си тръгваш 

  Poesía » De amor
452 0 1

Ти си тръгваш - безмълвен, смирен,

ти не мислиш за идния ден.

За деня, в който аз ще съм тъжна, сломена,

за деня, в който аз ще плача и стена.

Ти си тръгваш - безмилостен, мрачен.

Ти си тръгваш обиден, във здрача.

Ти си тръгваш бързо - със гняв.

Ти си тръгваш,

     ти си винаги прав.

© Миглена Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??