17 сент. 2009 г., 16:52

Ти си тръгваш 

  Поэзия » Любовная
454 0 1

Ти си тръгваш - безмълвен, смирен,

ти не мислиш за идния ден.

За деня, в който аз ще съм тъжна, сломена,

за деня, в който аз ще плача и стена.

Ти си тръгваш - безмилостен, мрачен.

Ти си тръгваш обиден, във здрача.

Ти си тръгваш бързо - със гняв.

Ти си тръгваш,

     ти си винаги прав.

© Миглена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??