10 ago 2019, 19:39

Ти знаеш ли как се обича 

  Poesía » De amor
559 1 0

Ти знаеш ли как се обича?                                                 

 

На ъгъла граничещ с лудостта.                          Тревожно, превъзбудено...                     
Плувал ли си в чаршафите бели?                  
Да търсиш лястовици излетели?                                     
Само размахът на крилата остава да движи телата. 
Ти знаеш ли как се обича?
Без да отричаш.
Свободно от всяка обвързаност.
Завинаги свързани. 
Ти знаеш ли как се обича? 
Отчаяно и с надежда.
Научи ме.
За теб ме е грижа.

© Сатин Роксан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??