10 авг. 2019 г., 19:39

Ти знаеш ли как се обича 

  Поэзия » Любовная
575 1 0

Ти знаеш ли как се обича?                                                 

 

На ъгъла граничещ с лудостта.                          Тревожно, превъзбудено...                     
Плувал ли си в чаршафите бели?                  
Да търсиш лястовици излетели?                                     
Само размахът на крилата остава да движи телата. 
Ти знаеш ли как се обича?
Без да отричаш.
Свободно от всяка обвързаност.
Завинаги свързани. 
Ти знаеш ли как се обича? 
Отчаяно и с надежда.
Научи ме.
За теб ме е грижа.

© Сатин Роксан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??