Aug 10, 2019, 7:39 PM

Ти знаеш ли как се обича 

  Poetry » Love
577 1 0

Ти знаеш ли как се обича?                                                 

 

На ъгъла граничещ с лудостта.                          Тревожно, превъзбудено...                     
Плувал ли си в чаршафите бели?                  
Да търсиш лястовици излетели?                                     
Само размахът на крилата остава да движи телата. 
Ти знаеш ли как се обича?
Без да отричаш.
Свободно от всяка обвързаност.
Завинаги свързани. 
Ти знаеш ли как се обича? 
Отчаяно и с надежда.
Научи ме.
За теб ме е грижа.

© Сатин Роксан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??