24 ago 2015, 0:48  

Тичай, конче 

  Poesía » Para niños
816 0 13

Тичай, мое малко конче,...
галопирай вихрогонче,
грива вятърна развявай
и с копитцата припявай
песен волна, лекокрила,
за небето - синя свила,
за морето, за вълните,
за на слънцето лъчите.
Бягай, конче кадифяно,
от усмивки оседлано,
към вълшебната земя,
пълна с приказни неща.
Там където са децата
господари на страната.
Любовта и добротата
се зараждат в светлината.
Тичай, мое малко конче,
голопирай вихрогонче.
В този полет с красотата
ти прославяш свободата.

 

Художник: Михаела Фенерева / 11 г. /

 
 

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??