18 jun 2010, 9:36

Тиха Нощ 

  Poesía » Odas y poemas
556 0 1

Тиха Нощ

 

И ти ли помниш хубавата нощ?

Тиха вечер в опиянение,

за усмивката ти всичко давах

и чувствах в себе си аз мощ,

гледащ твойто умиление.

 

До тебе близо дишах

и чувствах твоя дъх,

как в мрака потреперваш

и очите ти аз виждах

и усещах твоя лъх.

 

Но всичко бързо мина,

забравихме се вече,

вечерта аз помня,

красива, но и тя отмина,

отиде си далече.

 

И не ще се тя повтори,

тези мисли аз потискам,

помниш ли я, едва ли,

за нея не ще се проговори,

колкото и да искам.

 

S.Deathstroke

© Богомил Пушев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??