Тиха Нощ
И ти ли помниш хубавата нощ?
Тиха вечер в опиянение,
за усмивката ти всичко давах
и чувствах в себе си аз мощ,
гледащ твойто умиление.
До тебе близо дишах
и чувствах твоя дъх,
как в мрака потреперваш
и очите ти аз виждах
и усещах твоя лъх.
Но всичко бързо мина,
забравихме се вече,
вечерта аз помня,
красива, но и тя отмина,
отиде си далече.
И не ще се тя повтори,
тези мисли аз потискам,
помниш ли я, едва ли,
за нея не ще се проговори,
колкото и да искам.
S.Deathstroke
© Богомил Пушев All rights reserved.