5 may 2022, 10:05

Тихи сълзи 

  Poesía » De amor
325 0 0


На Мария

Ако можех до себе си да те притисна,
да те заключа между своите ръце,
като утро в косите ти да се плисна,
милвайки с трепет сънено лице.

 

Тогава бих преглътнал дни пропилени, 
дни отредени за тихите сълзи, 
с които се проливат чувства ранени, 
от любовта която никой не угаси.

 

Ах, ако можех със себе си да те взема, 
плачейки безмълвно на огнения скут, 
докато люлееш болката последна, 
аз ще се влюбвам все по-дълбоко тук.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??