А, аз просто тихичко шумя!
Мърдам, бутам, влача!
Някаква история творя,
там живота ми е непохватен!
Там бури в тишината мътя,
там от вятър, тишина творя.
Просто тихичко живот творя,
ей така да има,
на сърцето жаждата да задоволя,
на душата, въздишката за полет,
да осъществя,
тъй с крила мечти в тишината!
Тихичко в живота аз шумя!
Тихичко подреждам си мечтата!
Там любов, и там душа,
някой списва по сърцата ни съдбата!
Ей тъй тихичко шумя,
и създавам, туй което аз живот зова,
тази буря в тишина,
тази тишина на крясъка!
Максим Велков
© Максим Велков Todos los derechos reservados