20 may 2017, 23:30

Тик-так 

  Poesía » De amor, Verso libre
654 1 3

Спя с часовник,
защото ти си времето,
от което се нуждая,
но за жалост –
нямам.

© monicaley Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??