May 20, 2017, 11:30 PM

Тик-так 

  Poetry » Love, Free verse
655 1 3

Спя с часовник,
защото ти си времето,
от което се нуждая,
но за жалост –
нямам.

© monicaley All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??