20.05.2017 г., 23:30 ч.

Тик-так 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
649 1 3

Спя с часовник,
защото ти си времето,
от което се нуждая,
но за жалост –
нямам.

© monicaley Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??