22 nov 2011, 16:51

Тишина 

  Poesía » De amor
500 0 8

Думите не стигат,

за да изразя нежността

и  топлината,

които струят от сърцето ми.

 

Но тишината ми помага

да бъда още по-близко  до теб,

макар и да съм далече.

 

Да усетя ритъма на сърцето ти

и  да  те прегърна!

 

Тишината ми говори  на своя странен език,

но аз чувам всичко.

 

Колко е лесно да осъзная

смисъла  на  любовта  в  този

яростен и неприветлив свят.

 

Усещам как без думи ми казваш:

„Липсваш ми!”

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??