Думите не стигат,
за да изразя нежността
и топлината,
които струят от сърцето ми.
Но тишината ми помага
да бъда още по-близко до теб,
макар и да съм далече.
Да усетя ритъма на сърцето ти
и да те прегърна!
Тишината ми говори на своя странен език,
но аз чувам всичко.
Колко е лесно да осъзная
смисъла на любовта в този
яростен и неприветлив свят.
Усещам как без думи ми казваш:
„Липсваш ми!”
© Симеон Пенчев Все права защищены
отзивите и оценките
Цонка, Иваничка, Минка, Нина,
Елена, Ивче, Ники и Ваня.
Трогнахте ме!
Спокойна вечер!