12 ene 2021, 15:43

Тишина 

  Poesía » De amor
876 0 0

Има дни, които искаш

последният дъх,

да не вдишаш.

Да отвориш очи,

да отидеш в мрака.

 

Моля те да вдишаш,

всяка въздишка,

защото в тъмнината и в мрака,

ти си моята светлина.

 

Дойде в живота ми,

в едно страшно време.

Когато истински мразих, кой съм,

мразих, в какво съм се превърнал...

Бях счупен,

наранен

изтощен.

 

Но ти намери път през мен и ме спаси.

Ти ме обичаше,

обичайки ме,

накара ме,

да обичам себе си!

 

 

 

© Живко Гадев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??