17 ene 2013, 10:07

Тишината ти 

  Poesía
599 0 6


Познавам тишината ти. 
И теб познавам.
Само с поглед виждам,
когато ти тежи.
В такива мигове и аз 
със тебе страдам,
но широко се усмихвам,
да не видиш ти.

Докосвам те приятелски,
съчувствам,
и мога дълго с теб
да помълча.
Не са ми нужни думи – 
зная как се чувстваш,
достатъчна е само тази
тишина.


14.01.2013 г.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??