Събрах през сълзи
думите изречени...
Макар и да болят -
от тебе бяха.
И питах се -
какво ли пак попречи
да приютиш
сърцето ми под стряха?
А после се опитах
да изтръгна...
Да си замина
и забравя
исках.
От думите
нареждах свойто -
Сбогом...
Сърцето пререди ги
пак в...
Обичам те.
© Людмила Билярска Todos los derechos reservados
Радвам се, че те открих и тук, сестричке! Хубаво ми е с твоите стихове!