Ето го,
този мъж искам за себе си,
Господи!
Дланта му е два пъти
колкото моята
и трепери като малко дете,
щом я докосне,
а пред мен се разтваря
изцяло вселената.
Точно този мъж
идва в съня ми понякога
и разплита кълбото
на заплетени чувства и мисли,
той дори и не знае
колко значим е за мене,
аз не зная обича ли ме още,
но мечтите ми дипли.
Той е строен,
навежда се, щом ме целува
и тогава забравям
коя съм, къде съм...
Не говори.
Със него и аз съм така мълчалива,
но пък толкова истинска
и много щастлива.
Точно този мъж
само веднъж ми прошепна
като вопъл и стон
свойто тихо "Обичам",
оттогава насам
аз до болка съм влюбена...
все се моля -
Ти пази ми го, Господи!
© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados