14.05.2010 г., 9:49 ч.

Точно този мъж 

  Поезия » Любовна
1579 0 15

Ето го,
този мъж искам за себе си,

Господи!
Дланта му е два пъти

колкото моята
и трепери като малко дете,

щом я докосне,
а пред мен се разтваря

изцяло вселената.
Точно този мъж

идва в съня ми понякога
и разплита кълбото

на заплетени чувства и мисли,
той дори и не знае

колко значим е за мене,
аз не зная  обича ли ме още,

но мечтите ми дипли.
Той е строен,

навежда се, щом ме целува
и тогава забравям

коя съм, къде съм...
Не говори.

Със него и аз съм така мълчалива,
но пък толкова истинска

и много щастлива.
Точно този мъж

само веднъж ми прошепна
като вопъл и стон

свойто тихо "Обичам",
оттогава насам

аз до болка съм влюбена...
все се моля  -

Ти пази ми го, Господи!

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??