27 dic 2022, 9:54

Тогава 

  Poesía
118 1 0

Внезапно разбрахме, че смъртни сме всички.

Триумфът над чуждата болка е с висока цена.

Кротко стадо, трайно смирени овчици,

живеем си кармата, със... или без вина.

 

В духовен упадък надлежно възпрени

паразитираме някак в тази реалност.

Какво тук крепи ни и дава ни сили...

Естествено, личности с достойнство и вярност.

 

Защото, човекът все още вибрира с чувства...

и трепети ражда с които расте и твори.

Как ще изглежда когато и те го напуснат,

още не зная, но тогава... светът ще е див

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??