25 dic 2014, 16:19

Той 

  Poesía » De amor
575 0 0


Мога да говоря за вкуса му...

на ром и никотин,

и на забравени сънища,

влитащи в деня ми.

Не мога да пропусна ръцете,

единствени докосвали

всичко, досега табу за други.

И тази вълшебна интимност,

когато сме извън телата си,

и времето е потрошено

на звездни космоси в леглото ни.

Щастието разделя ни

от останалия свят. В Рая. Сами.




© Таня Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??