Dec 25, 2014, 4:19 PM

Той 

  Poetry » Love
572 0 0


Мога да говоря за вкуса му...

на ром и никотин,

и на забравени сънища,

влитащи в деня ми.

Не мога да пропусна ръцете,

единствени докосвали

всичко, досега табу за други.

И тази вълшебна интимност,

когато сме извън телата си,

и времето е потрошено

на звездни космоси в леглото ни.

Щастието разделя ни

от останалия свят. В Рая. Сами.




© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??