25.12.2014 г., 16:19 ч.

Той 

  Поезия » Любовна
573 0 0


Мога да говоря за вкуса му...

на ром и никотин,

и на забравени сънища,

влитащи в деня ми.

Не мога да пропусна ръцете,

единствени докосвали

всичко, досега табу за други.

И тази вълшебна интимност,

когато сме извън телата си,

и времето е потрошено

на звездни космоси в леглото ни.

Щастието разделя ни

от останалия свят. В Рая. Сами.




© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??