Полунощ е. А теб те няма.
Разхождам се гола в стаята.
Чакам те. А теб те няма.
Мокрите краища на косата ми
Галят нежно гърба ми.
Усещам те. А теб те няма.
Ухая цялата на кокос.
Мисля си. А теб те няма.
Полунощ е. А теб те няма.
Разхождам се гола в стаята.
Носейки аромата на кокос и тъга.
А теб те няма...
© Емануела Христова Todos los derechos reservados