Nov 30, 2014, 8:46 PM

Той. Аз. Кокос. 

  Poetry » Love
374 0 2

Полунощ е. А теб те няма.

Разхождам се гола в стаята.

Чакам те. А теб те няма.

 

Мокрите краища на косата ми

Галят нежно гърба ми.

Усещам те. А теб те няма.

Ухая цялата на кокос.

Мисля си. А теб те няма.

 

Полунощ е. А теб те няма.

Разхождам се гола в стаята.

Носейки аромата на кокос и тъга.

 

А теб те няма...

© Емануела Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??