1 ene 2010, 22:04

Той не чу... 

  Poesía » De amor
1428 0 11

не е добро, но просто имах нужда да споделя... 

--

Някъде в гърдите нещо ме раздира.

Стига чак до гърлото ми.

Болката е непоносима и едвам я търпя.

Киселината от очите ми бавно се стича по лицето.

Искам да изкрещя, но нещо ме спира.

Толкова съм изморена от всичко.

Почти не стоя на краката си от умора.

Всичко е срещу мен.

По този начин намразих всички.

Никой не ме заслужава.

Никой, освен теб.

Страхувам се.

Тъмнината е толкова грозна.

Не искам да страдам.

Убий ме!

Направи точно това, да!

Вярваш ли в чудеса?

Аз не вярвам.

Никога не съм била щастлива.

Обичал ли си някога?

Аз не съм.

Сърцето ми е сковано в лед.

Желал ли си някого?

Аз съм.

Душата ми крещеше, но той не чу.

 

© Ержи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??