13 jun 2006, 20:45

Той нямаше име 

  Poesía
670 0 2
Той нямаше име,
роден без късмет,
роден и захвърлен
в контейнер за смет.

Студуваше зима,
бе тъмна нощта.
Дочуха се стъпки -
това бе Смъртта.

Небето бе чисто, -
с парче от Луна.
Тежеше в очакване
една тишина.
.....................

Рязко просъска остра коса!

.....................

Небето помръкна,
нощта ослепя,
бавно и тъжно
се откъсна звезда.

© Барон фон Микрофон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми,все едно чета за изоставени деца в кофите,а как ми се искаше да е с хубав край.....Иначе Фло е права.5
  • Хубаво е!
Propuestas
: ??:??