Токов удар
Между очите на разума
и очите на чувствата
премина искра.
Светкавично напрежение!
Токов удар.
Няма страшно -
имам на разположение техник -
да възстанови веригата;
да постави необходимите съпротивления;
да подсили бушоните
със спокойствие, нежност, усмивка...
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados