8 nov 2009, 13:50

Толкова от мен 

  Poesía » Civil
887 0 14

Аз цял живот се колебах
между Иисуса и Пилата.
И най-накрая си избрах
какъв да бъда: демократор!

И, все пак, малко ме е яд.
Това ли исках аз, това ли?
Да го оставя тоя свят,
по-лош, отколкото заварих.

Айм сори, ом*, не прави чест
това на майката Природа.
Но - толкова от мен за днес.
Дай Боже, други пò да могат.

 

*ом - при радистите е обръщение към отсрещния, най-често непознат: човеко

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??