17 feb 2008, 17:31

Толкова студен... 

  Poesía » Otra
695 0 3

Чувам викове, но сякаш

думите са избледнели.

Тези далечни гласове

са само в моментите спрели.

И не мога да помръдна

повален, просто жив

на пода, и още не искам

да повярвам, че да стана не мога.

Просто гледам стените,

колко ли болка са виждали те.

Толкова празни днес са звездите

и толкова близо до мен.

Бих дал всичко да се стопля,

но аз съм толкова студен...

И бих затворил очи, ако знаех,

че това не е последният ден.

 

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??