12 may 2017, 20:14

Том Бомбон 

  Poesía » Para niños
623 0 1

 

Том Бомбон

 

Том Бомбон е моят внук,

много го обичам.

В къщата на двора,

все след него тичам.

 

Умно е детето,

много бързо смята.

С компютър и таблет

направо ме премята.

 

Баба съм неука…

в компютърни задачи.

Направо ми се смеят,

че мисълта ми влачи.

 

Умни са децата

и ми дават радост.

Връщат ме отново

нейде в моята младост.

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздрави и на теб и на малкия Том.
    Много сладко стихче.
Propuestas
: ??:??