26 nov 2007, 14:27

Топлина 

  Poesía » De amor
1335 0 27
Във зимен ден, когато
топлина ми трябва,
аз влизам в бара
и я търся.
Плувам сякаш в
задименото пространство, където
погледът ми трезвен
пробива пушека и мрака.
Намирам я във ъгъла,
на една квадратна малка маса,
седи и пие чай.
Ръцете и са топли,
а погледът студен.
Ще си отида.
Тя не чака мен...

© Калоян Бинев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??