Който Тошко наш познава,
всеки си въпрос задава:
Бог ли чудо сътвори,
та жена го укроти?
Не посяга на децата,
дава цялата заплата,
от кварталният капан
не е кьоркютук пиян.
Целият квартал ,,Адата"
му се радва на жената,
тъй като, не знам си как,
вкара вагабонта в крак
и където кой я среща
със метани я посреща,
щото отърва квартала
от разюзданата хала.
Те таквиз жени ни трябват,
на вси акъла за да грабват
и дори да сме без лев,
винаги да ни е кеф!
© Георги Янков Todos los derechos reservados