27.07.2023 г., 8:47 ч.

Тошко 

  Поезия » Хумористична
275 0 4

Който Тошко наш познава,

всеки си въпрос задава:

Бог ли чудо сътвори,

та жена го укроти?

 

Не посяга на децата,

дава цялата заплата,

от кварталният капан

не е кьоркютук пиян.

 

Целият квартал ,,Адата"

му се радва на жената,

тъй като, не знам си как,

вкара вагабонта в крак

 

и където кой я среща

със метани я посреща,

щото отърва квартала

от разюзданата хала.

 

Те таквиз жени ни трябват,

на вси акъла за да грабват

и дори да сме без лев,

винаги да ни е кеф!

 

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??