20 jun 2024, 22:51

Тошко Йорданов е като лека жена! 

  Poesía » De humor, Civil
452 0 0

Който ви плати, ви прави "наши",

Бойко назначи тази, що опраши!

Зарад мангизите наведе главата,

разочарова много от електората!

 

Излагаш се, Африкански Тошко!

От тебе взе да ни става множко!

На най-висшия пост сложи Рая!

Туй на "Има такъв народ" е края!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??