Jun 20, 2024, 10:51 PM

Тошко Йорданов е като лека жена! 

  Poetry » Humour, Civilian
451 0 0

Който ви плати, ви прави "наши",

Бойко назначи тази, що опраши!

Зарад мангизите наведе главата,

разочарова много от електората!

 

Излагаш се, Африкански Тошко!

От тебе взе да ни става множко!

На най-висшия пост сложи Рая!

Туй на "Има такъв народ" е края!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??