20.06.2024 г., 22:51 ч.

Тошко Йорданов е като лека жена! 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
443 0 0

Който ви плати, ви прави "наши",

Бойко назначи тази, що опраши!

Зарад мангизите наведе главата,

разочарова много от електората!

 

Излагаш се, Африкански Тошко!

От тебе взе да ни става множко!

На най-висшия пост сложи Рая!

Туй на "Има такъв народ" е края!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??